fbpx

Geurmarketing in de zorg

Uitvaartzorg

Een hoger gevoel van geborgenheid in de uitvaartzorg

Professionele geurmarketing in de zorg leidt tot meer welzijnsgevoel. Gangen en lokalen ruiken steeds fris met onze veilige en gezonde geurbestrijding. Voor minder dan € 1 per dag.

Daarbij zorgt het tot 27% meer gevoel van geborgenheid bij rouwende naasten en het is een instant oplossing tegen onaangename geurtjes.

VOORDELEN:

Welk toestel kies ik best?

Wens je een zorgeloze begeuring? Kies dan voor een toestel met ingebouwde timer zoals de Perfect Scents 4. Timer instellen volgens de bezoekuren, sterkte en intensiteit bepalen en klaar! Het toestel werkt volledig automatisch.

Te duur?

Het gebruik van geur in jouw funerarium hoeft helemaal geen grote investering te zijn. Integendeel. Voor minder dan €1 per dag heb je een oplossing die rust en tot 27% meer gevoel van geborgenheid opwekt. Een investering met 100% aandacht voor de emoties van de rouwenden.

Niet voor mijn funerarium

Dat kan. Het gebruik van de Begeuren geuroplossingen is niet voor iedereen. Alleen voor die funeraria die geloven in de kracht van geur om emoties te beïnvloeden en die geborgenheid bij de rouwenden centraal stelt.

Begeuren Max Scents

Uitvaartzorg

Max scents

Begeuren Perfect Scents

Uitvaartzorg

Perfect scents 4

Geurspray Begeuren

Uitvaartzorg

Ontgeurder

Begeuren Geurkaars

Uitvaartzorg

Geurkaars

Alle toestellen werken op elektriciteit.
Om optimaal te begeuren of ontgeuren is 
de juiste keuze van een professioneel geurtoestel van groot belang. 
Daarom krijg je voor de aankoop van een geurtoestel steeds een gratis geurconsult van geurexperte Anne.

Maak kennis met onze geurexperte Anne Guffens en ontvang GRATIS het e-book '7 misvattingen over geurmarketing'

HET RUIKT HIER NAAR SUCCES© ... onze klanten getuigen

Begeuren testimonial

Begrafenissen Peeraer - Dexters

– Voorzitter Funebra

Uitvaartzorg

Wij hebben elke dag te maken met diep verdriet bij ontredderde families en naasten. Wij willen er dan ook alles aan doen om hen in een rustige sfeer te ontvangen om een laatste groet te brengen aan hun dierbare overledene. Een aangename geur in de groetkamers geeft extra steun. Wij kozen voor een constante geuroplossing waardoor wij ons geen zorgen hoeven de maken over eventuele onaangename geuren. Zo kunnen we alle aandacht aan de rouwenden geven.

– Johan Dexters

Benjamien Heiremans uitvaartcentrum.be

Uitvaartcentrum.be

Uitvaartzorg

Voor onze uitvaartcentra was ik op zoek naar iets wat ongedwongen en onopvallend onze identiteit weergeeft. Iets wat mensen een gevoel van vertrouwen en geborgenheid geeft. De geursystemen van Begeuren brengen onze uitvaartcentra nog meer eigenheid en karakter. Een geur die als het ware een identiteit geeft aan onze organisatie. Ook de gesprekken met families van de overledenen worden beïnvloed door de geuren.Ik denk, als we de toestellen een week op non-actief zetten, dat we meteen terug verschil zien.

– Benjamien Heireman

× How can I help you?