fbpx

Over ons

Anne Guffens, gepassioneerd geurexpert

Anne Guffens is geurexpert en de drijvende kracht achter Begeuren®.
Als kind al raakte ze begeesterd door alles wat met geur te maken heeft.
Ze ontwikkelde niet alleen een gevoel voor geur en geur-emotie, maar ook een goede neus voor zaken. Jouw zaken!

Play Video

Waar staan we voor?

Begeuren® wil van jouw zaak, kantoor of zorgproject een aangename plaats maken, waar het prettig vertoeven is en waar de beleving compleet is.
Als geurexpert kan Anne de perfecte oplossing bieden om vieze luchtjes te elimineren en met de juiste geurmarketing jouw imago te versterken.

Deel mijn passie voor geur en ontwikkel ook een neus voor zaken​

Play Video
Begeuren geurmarketing

Anne Guffens

Berkenlaan 25
2540 HOVE

T: +32 476 32 53 44 
M: anne@begeuren.be

Maak kennis met onze geurexperte Anne Guffens en ontvang GRATIS het e-book '7 misvattingen over geurmarketing'

HET RUIKT HIER NAAR SUCCES© ... onze klanten getuigen

Begeuren testimonial

Fietsen Peeraer

Merksplas

Winkel

‘Oh dat ruikt hier toch altijd lekker!’ is wat is vaak te horen krijg van mijn klanten én de pakjesbestellers. En vooral nu met het goede weer en de deur open staat, zodat de lavendelgeur meegaat op de luchtverplaatsingen. Sinds ik het geurtoestel van Begeuren gebruik is de vervelende rubbergeur van de fietsbanden verdwenen. Geurmarketing is een echte aanrader om je klanten een ontspannen gevoel te geven.

– Judith en Geert Peeraer

Begeuren testimonial

Pharo For Kids

Ieper

Winkel

Op onze opendeurdag waren de klanten eerst heel stroef.
Maar toen de geuren de winkel inpalmden werd het allemaal meer fun. De geur gaf de mensen een blij gevoel.
Ik ben er echt van overtuigd dat dit de verkoop stimuleert. Door geurmarketing hebben we een meeromzet gehaald van toch 20%, wetende dat ik ook wel nieuwsbrieven, drukwerk enz had verstuurd.
Blije mensen kopen graag !

– Kristien Rouseré

Begeuren testimonial

Pixas

Lokeren

Kantoor

Als creatief webdesignbureau is het belangrijk om een leuke inspirerende werkomgeving te creëren. Daarom hebben we in ons nieuw kantoor gekozen om een geurtoestel te plaatsen van Begeuren. Door een goede geurmarketing wisten we welk aroma te kiezen voor inspiratie, creativiteit en verhoogde concentratie. Wat moet je nog meer hebben?
Zo’n aangename omgeving werkt ook op de klanten die het ontwerp van hun nieuwe website komen bekijken.
Een geurtoestel van Begeuren: een heerlijke investering voor wie een neus voor zaken heeft!

– Luc Bonnaerens

Begeuren testimonial

Businesslab

Gent

KANTOOR

Businesslab staat voor: groepscoaching, op en top kennis en beleving. Dat wil zeggen dat de geuren en de geurmachines van Begeuren meer dan welkom zijn. Niets is fijner om binnen te komen in een lekker en fris ruikende seminariezaal. Maar dat is nog niet alles: ook de vriendelijke service van het Begeuren-team draagt bij aan onze eigen beleving. Een beleving in het kwadraat dus …

– An Verstraete

Begeuren testimonial

BORGinsole

Rotselaar

Zorg

Dankzij de frisse toetsen van witte thee en citrus kunnen we het energieke en dynamische karakter van onze biomechanische analyses doortrekken in de ganse atmosfeer van onze praktijk. Dank, Anne, voor het professionele advies en je hulp bij de keuze van de ideale geur en voor je service met superlatieven!

– Gratienne Sioncke

Begeuren testimonial

Sauvegarde WZC

Puurs

Zorg

Omdat ons woonzorgcentrum een nieuwbouw betreft hebben wij van in het begin gekozen voor een geursysteem, geïntegreerd in de ventilatie van de gemeenschappelijke delen van ons woonzorgcentrum. De voorbereiding van de installatie werd nauwlettend opgevolgd en begeleid. Samen met de professionele begeleiding van de geurexpert van Begeuren hebben wij initieel gekozen voor een fleurige doch niet opdringerige geur die door de bewoners en bezoekers als zeer aangenaam werd ervaren. Afspraken worden steeds nagekomen, levering gebeurt snel, persoonlijk en met de nodige begeleidende uitleg. De installatie van de nieuwe geurflessen is zeer gebruiksvriendelijk. Kortom, wij zijn zeer enthousiast gebruiker van de geurmarketing en de diensten van Begeuren.be

– Wim Borremans

× How can I help you?